Insider's Forum 2025 - Schedule of Events

Time		otember 23 - Workshon & Confere	
11110	Tuesday, September 23 - Workshop & Conference Sessions HIFON MEMBERS AND NON-MEMBERS ARE WELCOME!		
8:30AM - 11:30AM			
	HIFON Breakfast & Workshop led by Shaun Kapusinski, HIFON Founder		
	Operations+Owners		
11:30AM -11:45AM	Lunch Buffet in Chamber Foyer		
11:30AM - 12:20PM	Lunch	"Student Meet & Greet" Roundtables over lunch	
12:30PM - 1:20PM (50 minutes)	Operations	All	
	Operations Roundtables	Owners & Advisors Roundtables	
	Operations	Owners+Advisors	
1:35PM - 2:25PM	ТВА	ТВА	
(50 minutes)	A.I.	A.11	
2:40PM - 3:30PM	All "Unified Total Wealth Planning and	<i>All</i>	
(50 minutes)	Investing" - Jeff, Coyle, Libretto		
(All	All	
3:45PM-4:00PM	Conference Welcome, Insider's For	um Leadership Award & Inside Informat	tion Iconoclast Award Presentations
4:00PM-5:15PM (75	Keynote - "The New Realities of Succession" - Philip Palaveev, The Ensemble Practice		
minutes)	Reynote - "The New Realities of Succession" - Philip Palaveev, The Ensemble Practice		
5:15PM -7:00PM	Opening Reception & Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2		
Time	Wednesday, September 24 - Conference Sessions		
7:30AM - 8:30AM	Sit Down Breakfast in Salons 3,4 & 5		
8:30AM-8:45AM	Announcements & Student Introductions		
8:45AM-10:00AM	Keynote - "Scaling Extraordinary Client Experiences" - Julie Littlechild, Absolute Engagement		
(75 minutes)			
10:00AM -11:00AM	Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2		
11:00AM -12:15PM (75 minutes)	"Adding Professional Capabilities	"Getting Ready for Succession" -	"Success Stories in Organic Growth" -
	CapSouth+Stacey McKinnon, Morton	Brooklyn Brock, Ellevate Advisors+Tiffany Lee, Ellevate	Chevonne Farler, TBH Advisors+Debra Tagg, BFS Advisory
	Wealth+Matt McGinniss, The	Advisors	Group+Susan Theder, FMG+Bob
	Ensemble Practice (moderator)		Veres, Inside Information (moderator)
	Operations+Owners	Advisors+Owners	All
12:15PM - 1:30PM		Sit Down Lunch in Salons 3,4 & 5	
1:30PM - 2:45PM (75 minutes)	"Best Planning Ideas" - Lyle Benson,	"How to Develop a New Service	"Al Note-Taking Tools: User
	L.K. Benson & Co.+Katharine George,	Offering: A Case Study" - Chris	Experiences" - Jennifer Fensley,
	Wealthstream Advisors+Scott	Galeski, Morton Wealth+Stacey McKinnon, Morton Wealth	CapSouth+TBA+Bob Veres, Inside
	Sprinkle, Sprinkle Financial Advisors	Operations+Owners	Information (moderator)
3:00PM - 3:50PM (50 minutes)	"Modeling the Cost of Long-Term	"Next Generation Leadership From a	"Breaking Through the Middle" - Chris
	Care" - Lily Vittayarukskul, Waterlily	Next Gen Leader" - Courtney Sukitch,	Pelch, Vance Wealth+John Vance,
		Waldron Private Wealth	Vance Wealth+Kristen Pierson,
			Herbers & Co. (moderator)
	Advisors	All	All
3:50PM - 5:00PM	Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2		
5:00PM-5:50PM (50 minutes)	Keynote - TBA		
5:50PM - 7:20PM	Reception & Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2		
	Thursday, September 25 - Conference Sessions		
7:30AM - 8:30AM	Breakfast Buffet in Exhibit Hall/ Promenade & Salons 1, 2		
8:30AM-9:45AM (75 minutes)	Keynote - "Joel Tells Us What We Need to Know About Tech" - Joel Bruckenstein, T3		
9:45AM-10:40AM	Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2		
10:40AM -11:30AM			
(50 minutes)	Keynote - "Al Advanced Use Cases & Your Future Tech Stack " - Spenser Segal, ActiFi+Bob Veres, Inside Information		

Conference Wrap Up