Insider's Forum 2021 - Schedule of Events

Time	Wednesday, October 6th - Pre-Conference Workshops & Conference Sessions		
8:30AM - 11:30AM	OPEN TO ALL OPS PROFESSIONALS! HIFON Breakfast & Meeting led by Shaun Kapusinski, HIFON Founder 1) "How to Run a World Class Technology Program" - Chris Emert, CJE Tech Partners 2) "Growing Your Organization & Your Career Through Operations." - Kara Armstrong, CapSouth Wealth Management 3) "What Do You Need to Create Sustainable Growth?" - Shauna Mace, Shauna Mace LLC		
	Operations (HIFON current & potential members)		
11:30AM - 12:30PM	Lunch - Grab & Go in Broadway West Prefunction		
12:30PM - 1:20PM (50 minutes)	Across the Client Experience" - Candice Carlton, FiComm	How To Prepare for a Merger or Acquision as a Buyer or a Seller" - David Grau, Jr., Succession Resource Group	
	All	All	
(50 minutes)	"What You Have vs. What You Need: Structuring Your Wealth Tech for Your Practice Needs" - Adam Boyer, Northern Trust	"Tax-Efficient Strategies in a Time of Uncertainty" - Brandon Buckingham, Prudential Individual Solutions	
	Owners & Operations	Owners & Advisors	
$(\Box \cap a_{1}) = (a_{1}, a_{2})$	"Shortening the Learning Curve" - Carolyn Armitrage,Thrivent Advisor Network	"Rethinking Portfolio Construction for the Years Ahead" - Amber Williams & Jeff Stanford, Lincoln Financial Group	
	Owners & Operations	Owners & Advisors	
4:00PM-5:30PM (90 minutes)	Announcements, Insider's Forum Leadership Award Presentation & Opening Keynote - "Recruiting, Developing and Retaining High-Performing Teams in 2021" - Fran Skinner, AUM Partners		
5:30PM - 6:30PM	Opening Reception & Networking in the Exhibit Hall/Broadway West Prefunction		

6:30PM - 7:30PM	Dinner in Broadway Ballroom EF		
Time	Thursday, October 7th - Conference Sessions		
7:30AM - 8:30AM	Breakfast		
8:30AM-10:00AM (90 minutes)	Student Intros & Keynote - "Two Wise Guys: Giachetti+Veres One on One" - Tom Giachetti, Stark & Stark+Bob Veres, Inside Information		
10:00AM -11:00AM	Networking in Exhibit Hall - Broadway Ballroom West Prefunction		
11:00AM -12:15PM (75 minutes)	"The Employee Focused Business" - Jeff Sarti, Morton Capital+Stacey McKinnon, Morton Capital	"Building Trust in a Virtual World" - Kate Holmes, Innovating Advice	"Can You Afford to Ignore Bitcoin - and the clients & prospects who are interested in it" - Justin Castelli, Onramp Invest
	Owners	All	All
12:15PM - 1:30PM	Lunch		
1:30PM - 2:45PM (75 minutes)	"Organic Growth: Invest in Talent to Produce a Lasting Shared Business and Client Experience" - Karen Denise, CAPTRUST+Jessica Ness, CJM Wealth Advisers	"How To Lead With Innovation At Any Level" - Candice Carlton, FiComm Partners	"Tech Tips & the Inside Scoop" - Joel Bruckenstein, T3 & Bob Veres, Inside Information
	Owners	Operations	All
3:00PM - 3:50PM (50 minutes)	"Creating & Sustaining Your Culture and Vetting Your Next Hire" - Michael Goodman, Wealthstream Advisors+Cheryl Holland, Abacus Planning Group	"Incentive Compensation for Operations Positions" - Edgar Collado, Tobias Financial Advisors	"Rethinking Advisor Technology" - Brad Felix, Commas+Bill Felix, Truepoint
	Owners	Operations	All
3:50PM - 4:55PM	Networking in Exhibit Hall - Broadway West Prefunction		
4:55PM - 5:00PM	Present Fiduciary of the Year Award		

5:00PM-6:15PM (75 minutes)	Keynote - "Best Planning Ideas" - Ted Sarenski, United Capital+Scott Sprinkle, Sprinkle & Associates+Sue Stevens, Buckingham Strategic Wealth+Lyle Benson, LK. Benson & Co. (moderator)	
6:30PM - 7:30PM	Reception & Networking in the Exhibit Hall/Broadway West Prefunction	
7:30PM - 8:30PM	Dinner in Broadway Ballroom EF	
Time	Friday, October 8th - Conference Sessions	
7:30AM - 8:30AM	Continental Breakfast in Exhibit Hall	
8:30AM-9:20AM (50 minutes)	Keynote - "Beyond the Basis Points: The Value of (Your) Advice" - Erich Holland & Steve Gardner, SEI	
9:20AM-10:35AM	Networking in Exhibit Hall - Broadway West Prefunction	
10:35AM -12:05PM (90 minutes)	Brunch & Closing Keynote - "The Next Digital Disruption" - Dani Fava, Envestnet	
12:05:00PM- 12:15PM	Conference Wrap Up	